Nyílt levél ikerlányaimhoz

2018. Május 10.
A filantróp

Még mindig lelkembe simuló, vidám mosolygós gyermekarcotokat látom magam előtt - hiába vagytok már érett, felnőtt, sikeres nők. Minden édes emlék hozzátok fűz, de mégis tudom mennyire hiányoltatok, mint apa és erről szeretnék nektek többet leírni maAlthough you are now mature, grown up, successful women, what I still hold in my heart is your child’s faces wearing joyful smiles. All the sweet memories tie me to you, yet I know, how you missed me as your father. This is what I want to tell you about.


Amikor fiatal voltam, azt hittem az élet csak rólam szól és mindig a saját sikereimre törekedtem. Aztán világra jöttetek és édes kis szemeitekben megláttam a legszebb csillagokat. Érkezésetekkel kicsúszott kezemből az irányítás életem felett és hirtelen felelős lettem Ti értetek. Boldogságom célja lett a Ti boldogságotok és szerettem volna Nektek megadni mindent, amit csak akartatok. Rájöttem, hogy saját életemnek és társadalmunknak, sőt az egész világnak az apaság az alappillére és tennünk is kell érte.


Szeretném, ha tudnátok, hogy Ti és a világ többi gyermeke motivált arra, hogy cégeket irányítsak. Miattatok tartok ott, ahol ma tartok. Tudom, hogy néha túl kemény voltam veletek. Higgyétek el, én csak 'terelgetni' akartalak benneteket. Később rájöttem, hogy ti választjátok az életet, szenvedélyeiteket és nem szólhattam mindenbe bele. 


Azt kívánom, hogy vigyétek magatokkal útravalóul, amit tanítottam nektek. Minden tapasztalatot, amit velem gyűjtöttetek, használjátok fel arra, hogy pozitív változást hozzatok létre e világban. Büszke vagyok mindkettőtökre és tudjátok: Bármit is értem el az életben, mindig arra leszek a legbüszkébb, hogy a ti édesapátok lehetek.

Én megosztom a gondolataimat, te elmondod a véleményed.

Légy részese valami újnak

Nyerj betekintést egy üzletember, zenei producer, író, filantróp személyes gondolataiba. Iratkozz fel a havi hírlevélre.

Közösségi oldalaimon még több gondolatot osztok meg veled.

My Blog - spontán, meghökkentő, őszinte

Hova, Hova?

2019. november 25.
The Writer, The Philantropist

Sokszor hallom, az új, fiatal, feltörekvő generációban óriási a potenciál.

Miért Lesz Minden Fontosabb?

2019. november 20.
The Writer, The Philantropist

Gyermekkorában a legtöbb szerencsés embernek megadatik az édesanya és az édesapa szerető közelsége.

A Szavak Világáról

2019. november 19.
Az író

Legszebb magyar szavaink első szubjektív listáját először Kosztolányi Dezső állította össze.

65 Éves Lettem Én...

2019. november 11.
Az író

Ma reggel a szokásos biciklizés előtt egy pillanatra magamba fordultam.

Felfoldi
Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music